Over ons

Wij zijn je favoriete muziekwinkel.

Wij bieden goede gitaren aan voor een leuke prijs. Wij zijn altijd op zoek naar mooie aanbiedingen waar we anderen blij mee kunnen maken.

Dit betreft zowel nieuwe gitaren als ook tweedehands gitaren, en zowel elektrisch als akoestisch. Ook hebben wij versterkers en gitaareffecten.
Daarnaast geven wij alle gitaren een professionele setup, die ervoor zorgt dat de gitaar beter klinkt. Dit doen wij zowel met elektrische en akoestische gitaren, ongeacht of ze nieuw of tweedehands zijn.
Speelt je gitaar niet (meer) zo lekker? Bij ons kun je ook terecht voor een setup aan je eigen gitaar. Op die manier kun je meer uit je gitaar halen. Dit kan zowel voor elektrische gitaren als voor akoestische gitaren. Ook kleine reparaties zijn mogelijk.

Waarom een setup? Vanuit de fabriek is een gitaar vaak als standaard afgesteld. Dat hoeft echter niet te betekenen dat hij voor jou lekker speelt, of dat je alles eruit kan halen wat erin zit. 
Wij stellen een gitaar zo af dat hij zo licht mogelijk speelt, zodat je niet te hard op de snaren hoeft te drukken, dit zonder dat hij begint te buzzen.
Wil je je gitaar upgraden, bijvoorbeeld met betere elementen of een topkam van been inplaats van kunststof? Neem contact met ons op en wij bespreken wat er mogelijk is.
Wij hebben ook gitaarboeken met lessen. Dit zijn boeken met tablatuur, handig om te zien waar je je vingers moet zetten.

Als je een gitaar bij ons koopt, dan kun je hem eerst uittesten bij ons. Zo kun je zien of hij lekker in de hand ligt en speelt naar jouw tevredenheid.

Zoek je iets specifieks? Stuur ons een email en wij kijken wat we kunnen doen.

Wij hebben regelmatig nieuw aanbod, dus hou de website in de gaten en laat je verrassen!

Scroll to Top